Archief motorseizoen 2018
 
 
10 oktober 2018
Traditie ........
Traditie dat de laatste rit een korte rit is. Traditie dat de rit wordt voorgereden door Ed van Dijk. Traditie dat we gaan koffie drinken bij "de Gouden Leeuw" in Bronkhorst ??. Lees alle info in de nieuwsbrief.
 
11 september 2018
Utrechtse Heuvelrug
Aanstaande zondag 16 september neemt Roy ons mee over "zijn" Utrechtse Heuvelrug. Roy kennende toevert hij weer een mooie route uit de hoge hoed. Voor meer info lees je de nieuwsbrief.
 
26 augustus 2018
Rijden in waterland
De toertocht van 2 september speelt zich voornamelijk af in het het midden van ons (water)land Nederland. Voor meer informatie kun je de nieuwsbrief raadplegen.
 
12 augustus 2018
Tût Tût we komen er aan
Op 19 augustus gaan we onder aanvoering van Fred van Ravenswaay de Friese merentocht rijden. Voor meer informatie kun je de nieuwsbrief raadplegen.
 
28 juli 2018
Bestemming bekend
De jaarlijkse 3-daagse brengt ons dit jaar naar de Moezel. Gerard van Veluwen heeft weer een prachtige tocht voor ons in petto. Voor meer informatie kun je de nieuwsbrief raadplegen.
 
20 juli 2018
Langs het bankje van meneer Pos
De Posbank in Arnhem maakt onderdeel uit van de toerrit die is bedacht door Ed van Dijk. Verder voert de rit over een deel van de Veluwe. Meer informatie staat in de nieuwsbrief.
 
9 juli 2018
Op het Hoekie koffie uit het Kraantje
Henk Davelaar heeft voor zondag 15 juli een prachtige rit uitgezet door Overijssel en Drenthe. Koffie drinken en lunchen doen we op wel heel speciale plaatsen. Meer informatie in de nieuwsbrief.
 
20 juni 2018
We zoeken de grens op
Niet de grens van zo plat of zo hard mogelijk door de bocht (daar zijn we niet zo van) maar de grensstreek met Duitsland wordt opgezocht. Meer informatie kan worden gevonden in de nieuwsbrief.
 
29 mei 2018
Kastelen gluren bij de buren
De titel geeft het al aan. De toertocht van zondag 10 juni gaat langs kastelen in Duitsland. Jan Smedema heeft een prachtige route uitgestippeld langs een aantal kastelen. Klik voor meer informatie naar de nieuwsbrief.
 
19 mei 2018
De Konkel en de Dikke Muis
De titel van de rit zou zo uit een sprookjesboek kunnen komen. Echter het zijn de namen van de koffie-en lunchgelegenheden tijdens de toerrit van zondag 27 mei aanstaande. De rit, die is uitgezet door Anton van Hierden gaat "dwarsdoor"  het Markermeer. Klik voor meer informatie naar de nieuwsbrief.
 
15 mei 2018
De fijne kneepjes van Gerard
Gerard van Veluwen gaat ons een avond bijspijkeren. Hij leert ons de fijne kneepjes van het motorrijden tijdens de instructierit van donderdag 17 mei. De leden hebben inmiddels de nieuwsbrief al ontvangen.
 
5 mei 2018
MTC De Veluwe over De Veluwe
Na het sturen bij de buren van vorig weekend is het nu tijd voor een zomeravondrit. De rit voert ons over de Veluwe en Wim van der Meer is de bedenker ervan.
Voor meer informatie klik hier.
 
12 april 2018
Foto's van een weer-eld rit
Martie Hissink maakte afgelopen zondag foto's tijdens de toerrit van Klaas Kirchhoff. Martie schreef verder aan de webmaster dat Klaas een prachtige tocht had uitgezet: HULDE !!
 
10 april 2018
Instructie van de professionals
Vrijdag 13 april staat in het teken van een instructierit georganiseerd door Gerard van Veluwe. Het rijden van bochten en het rijden in groepen krijgt hierbij speciale aandacht. De leden hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen.
 
5 april 2018
Een weer-eld van verschil
De eerste lange toertocht van dit seizoen staat voor aanstaande zondag 8 april op het programma. Begon de openingsrit nog behoorlijk onder het vriespunt ... voor aanstaande zondag zijn de verwachtingen bijna zomers. Klaas Kirchhoff heeft weer veel energie in de uitwerking van deze rit gestopt die als titel "Salland" heeft meegekregen. Voor meer informatie klik hier.
 
18 maart 2018
De kop is er af
De openingsrit van dit seizoen begon wat frisjes en winderig maar gelukkig na de koffiestop steeg de temperatuur aanzienlijk naar -2 graden. Het zonnetje scheen dus het zomerseizoen is vandaag begonnen. De volgende toerrit zal zijn op zondag 8 april.
 
11 maart 2018
Roy stuurt ons naar Ommen
Traditioneel is Roy Nijman de voorrijder van de openingsrit. Dit keer rijden we door Gelderland en Overijssel. In Ommen is de eerste koffiestop van dit seizoen gepland. Voor meer informatie over de openingsrit klik hier.
 
3 maart 2018
Algemene Leden Vergadering
Op vrijdagavond 9 maart 2018 om 20.00 uur staat de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering op het programma. De leden hebben hiervoor inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen.
 
12 februari 2018
De oude tweewieler
Op zaterdag 24 februari gaan we het museum 'De oude tweewieler' bezoeken. Terug in de tijd met oude motoren, bromfietsen en fietsen. De leden hebben inmiddels persoonlijk een uitnodiging ontvangen.
 
5 februari 2018
Herinnering theorieavond
Inmiddels hebben de leden een uitnodiging ontvangen voor de theorieavond die zal plaatsvinden op vrijdag 9 februari. De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start Gerard van Veluwen met zijn "verhaal" in de theoriezaal van Verkeersschool De Veluwe.
 
26 januari 2018
Terug naar de schoolbanken
Gisterenavond was het jaarlijkse (hete) etentje met de partners bij het Wok restaurant aan de Brinklaan. De volgende activiteit van het Winterprogramma is de jaarlijkse theorieavond die ook dit jaar weer gegeven zal worden door Gerard van Veluwen. Safe the date: vrijdagavond 9 februari 2018. De leden ontvangen binnenkort per e-mail een uitnodiging. Op deze avond zijn introducees van harte welkom.
 
7 januari 2018
Wokken in groep(en) en bochten
Op donderdag 25 januari is het jaarlijkse etentje voor leden en partners. Dit jaar is de Wok aan de beurt. Op vrijdag 13 april is er een traning "rijden van bochten en rijden in groepen". Opgave voor beide evenementen kan nog tot 15 januari.
 
17 december 2017
Winterprogramma januari 2018
Op vrijdag 5 januari staat de eerste activiteit van 2018 op het programma. Dan is namelijk de nieuwjaarreceptie voor alle leden van MTC De Veluwe. Op donderdag 25 januari is het jaarlijks etentje met de partners. Voor beide activiteiten hebben de leden inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen.
 
4 december 2017
Filmavond
Op vrijdag 15 december is het weer tijd voor de jaarlijkse motor-film avond. De leden hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging voor deze avond ontvangen.
 
10 november 2017
Toerkalender 2018
Het Winter-en Zomerprogramma 2017-2018 is definitief vastgesteld.
 
5 november 2017
Om naar uit te kijken
Het concept programma voor het komende Winter- en Zomerseizoen is hier te bekijken.
 
5 november 2017
Bewegende beelden
Klaas heeft een filmpje gemaakt tijdens de meerdaagse naar het Sauerland. Klik hier voor de beelden.
 
3 november 2017
Programma 2017-2018
Vanavond zijn tijdens de toerriitenkalendervergadering het winterprogramma en de toerrittenkalender voor 2018 vastgesteld. Binnenkort zal het volledige programma op deze website worden gepubliceerd. 
 
26 oktober 2017
Toerrittenkalendervergadering
Op vrijdagavond 3 november zal de jaarlijkse toerrittenkalendervergadering worden gehouden. Tijdens deze vergadering zal het programma van het winter- en zomerseizoen 2017/2018 worden samengesteld. De leden hebben hiervoor persoonlijk een uitnodiging ontvangen.
 
26 oktober 2017
Verplaatsing artikelen - Archief 2017
De artikelen "Laatste nieuws" van het motorjaar 2017 zijn verplaatst naar het "Archief 2017".